Palvelut2024-04-20T14:26:34+03:00

Hieronta

Hieronta on kehon pehmytkudosten käsittelyä erilaisin hierontaottein. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa.  Hieronta rentouttaa ja auttaa kehon palautumisessa niin liikuntasuorituksesta kuin päivän ja työn haasteista. Hieronta laskee stressiä, helpottaa lihasperäisiä kipuja ja särkyjä.

Voit tulla myös vain rentoutumaan.  Tarpeen mukaan hieronta voi sisältää mobilisoivia otteita sekä passiivisia venytyksiä tehostamaan hieronnan vaikutusta.

Aktiivisella omalla lihashuollolla ja säännöllisellä  hieronnalla voit myös ennaltaehkäistä työperäisiä lihaskipuja, mm: erilaisia niskahartiaseudun sekä selän lihasjännityksiä.

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on suomalaiseen kansanperinteeseen kuuluva koko kehon mobilisaatiohoito.

Varaa ensimmäisellä kerralla kahden tunnin aika, alussa haastattelu, jossa lomakkeeseen täytetään perustiedot, sekä selvitetään keskustellen kivun alkusyytä, loukkaantumisia. Alkutoimiin kuuluu myös kehon tutkiminen.

Hoito on aina kokonaisvaltainen, se aloitetaan jalkapohjista. Usein kivun varsinainen syy löytyy muualta kuin kipukohdasta, varsinkin silloin, kun kivun alkamisajankohtaa on vaikea määrittää.

Perinteinen jäsenkorjaus on turvallinen hoito, siinä yhdistetään hierontaa ja mobilisoivia liikkeitä. Potilas osallistuu hoitoon liikkeellä ja selkää hoidetaankin istualtaan.

Perinteisellä jäsenkorjauksella saadaan apua moninaisiin kehon kiputiloihin

-alaselän kiputilat, iskiashermon ja piriformislihaksen kireyden aiheuttamat kiputilat

-skolioosin aiheuttamat kiputilat

  • hartioiden ja niskan alueen vaivojen, kuten jännitysniskan, päänsäryn, huimauksen ja migreenin hoidossa
  • jännityspäänsäryn, kasvosärkyjen, purentahäiriöiden hoidossa

 

Ayurvedinen  pää- ja kasvohoito

Ayurveda perustuu luonnon hoitomenetelmiin ja intialaiseen kokonaisvaltaiseen elämäntieteeseen. Hoito tehdään kevyesti hieroen lämpimällä yrttiöljyllä. Hoito helpottaa päänsärkyä, rauhoittaa mieltä, stimuloi hermostojärjestelmää, parantaa aistien toimintaa.

Huomioithan, että hoidon jälkeen iho ja hiukset ovat öljyiset. Hoito tehostuu, mikäli annat öljyn vaikuttaa loppupäivän. Hiukset voi pestä tarvittaessa kahteen kertaan.

  • hoito aloitetaan istualtaan ja jatketaan alkulämmittelyn jälkeen hoitopöydällä lämpimästi keho peiteltynä
  • hoidossa käsitellään pään ja kasvojen marmapisteitä kevyesti hieroen ja siten rentoutetaan koko keho
  • tässä hoidossa on lupa nukahtaa